18:00
ÚTERÝ 25. 1.

Kurz vaření: Světové menu

  18:00 - 22:00
  Fine Food Academy

Doplňující informace

Lektor: Jan Horký


Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, kapitánem české kuchařské reprezentace.


Budeme připravovat pokrmy , které měl možnost osobně chystat pro světové politické představitele při různých příležitostech. Při sjezdu presidentů z celého světa sestavoval celé menu a pak jej za přísných bezpečnostních podmínek vařil s týmem. Na kurzu povypráví o zkušenostech s vařením pro významné hosty.


Menu:

- Surf ń Turf , kombinace hovězí rib eye s mořským vlkem, purée z černého kořene (Prezident Obama a dalších 9 prezidentů)

- Tom yum polévka s krevetami (Prezident Václav Klaus)

- Marinovaný losos, pěna z červené řepy (Princ Filip)

- Mušle svatého Jakuba s jablkovým tatarákem (Španělská princezna)


Cena: 2 499 Kč