Kurz vaření: Světové menu
Doplňující informace
Lektor: Jan Horký
Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, kapitánem české kuchařské reprezentace.
Budeme připravovat pokrmy , které měl možnost osobně chystat pro světové politické představitele při různých příležitostech. Při sjezdu presidentů z celého světa sestavoval celé menu a pak jej za přísných bezpečnostních podmínek vařil s týmem. Na kurzu povypráví o zkušenostech s vařením pro významné hosty.
Menu:
- Surf ń Turf , kombinace hovězí rib eye s mořským vlkem, purée z černého kořene (Prezident Obama a dalších 9 prezidentů)
- Tom yum polévka s krevetami (Prezident Václav Klaus)
- Marinovaný losos, pěna z červené řepy (Princ Filip)
- Mušle svatého Jakuba s jablkovým tatarákem (Španělská princezna)
Cena: 2 499 Kč
Lektor: Jan Horký
Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, kapitánem české kuchařské reprezentace.
Budeme připravovat pokrmy , které měl možnost osobně chystat pro světové politické představitele při různých příležitostech. Při sjezdu presidentů z celého světa sestavoval celé menu a pak jej za přísných bezpečnostních podmínek vařil s týmem. Na kurzu povypráví o zkušenostech s vařením pro významné hosty.
Menu:
- Surf ń Turf , kombinace hovězí rib eye s mořským vlkem, purée z černého kořene (Prezident Obama a dalších 9 prezidentů)
- Tom yum polévka s krevetami (Prezident Václav Klaus)
- Marinovaný losos, pěna z červené řepy (Princ Filip)
- Mušle svatého Jakuba s jablkovým tatarákem (Španělská princezna)
Cena: 2 499 Kč